Olen viettänyt koko aamun siivoten yhtä ja samaa huonetta, jota olen hetkittäin siivonnut jo parina muunakin viikonloppuna. Lohduton projekti, koska loppua ei näy. Huone ei ole ollut käytössä vähään aikaan ja sinne on varastoitunut uskomattomat määrät kaikenlaista isompaa ja pienempää sälää. Kaikelle sille sälälle, joka meille edelleen tuosta röykkiöstä jää, pitäisi nyt löytyä järkevä, toimiva, looginen järjestys.

Olen tullut siihen tulokseen, että mitään järkevää, toimivaa ja loogista ei voi tässä tilanteessa saavuttaa purkamatta kaikkea ensin esille. Siispä jokainen kaappi, laatikko ja hylly on tyhjennettävä ensin lattialle, jonka jälkeen tapahtuu inventaario, lajittelu ja järkevä sijoittelu. Lattia on jo ennestään täynnä tavaraa, joten tilanteessa on haastetta. Onneksi tässä raskauden vaiheessa löytyy vielä ketteryyttä, koska huone muistuttaa tällä hetkellä eniten ehkä agility-rataa. Pölyn määrästä päätellen kaupantekijäisiksi saa vielä astman.

Jos ketteryyttä vielä löytyykin, ei suoritustehokkuudesta ja pitkäkestoisesta suorituskyvystä voi antaa yhtä positiivisia lausuntoja. Sitä paitsi tarvitsisin ainakin raivaustraktorin, nostokurjen ja polttouunin. Pontimena toimii sentään raskauden myötä kasvanut järjestyksen ja siisteyden tarve. Tämähän käy sitä paitsi siitä liikunnasta, jonka perään eilen viimeksi haikailin.