Iltaisin tuntuu siltä, että tekisi mieli laittaa jääpalapussit sukkiin. Kuumottaa ihan pirusti! Ei mainittavasti turvota, mutta kuumottaa senkin edestä. Mikähän lie. Muistan tällaisen vaiheen myös ajalta ennen raskautta, joten ei välttämättä liity tähän siunattuun tilaan mitenkään.

Olen taas ollut ärhäkkänä unissani. Tässä yhtenä yönä näin unta, että mies oli aivan jumalattoman ärsyttävä. Heräsin yön aikana useamman kerran joko itse tai miehen herättämänä, kun melusin ääneen. Viime yöltä muistan unen, jossa oli joku ärsyttävä nainen. Olin häntä kohtaan raivoissani niin uhkaava, että hän sanoi soittavansa pian 1120:aan. Ajattelin, että poliisit ovat saaneet uuden oman hätänumeron. Voi taivas, mistähän näitäkin tulee?

Tuo nainen esiintyi unessa, jossa ensin ajoimme muutaman hengen voimin jollain vanhalla keikkabussilla erääseen rantaan keskellä yötä. Meidät vietiin sinne hieman yllätyksen tyyppisesti ja perillä selvisi, mistä erityisestä oli kysymys. Taivaalla näkyi sinä yönä kolme kuuta! Oli muuten upean näköistä!