Jäi sitten tämä blogi ja jäi monen tutuksi tulleen blogin seuraaminenkin. Nyt on jonkin aikaa taas tuntunut tarvetta arkiseen jauhantaan ja arjessa näyttäisi olevan taas tilaakin tälle. Pitkään on ollut mielessä, mitä kuuluu niille vertaisihmisille, joiden elämää vielä kevättalvella tiiviisti seurasin heidän blogeistaan. Kynnys paluuseen on kaiken arjen keskellä ollut aika korkea, mutta jospa se nyt tästä taas lähtisi. Täytyy pitää mielessä, että perustin tämän blogin nimenomaisesti arkiseen jauhantaan, joten oikeasti kirjoittamisen kynnyksen tulisi olla todella matalalla.

Aikaa on tosiaan vierähtänyt sitten viime kerran. Meillä on parikuinen poika, joka on tietysti aivan ihana. Päivät kuluvat melkoista vauhtia ja lapsi kasvaa. Ei sitä osaa oikein enää vauvaksikaan sanoa, niin ponteva poika. Makuuhuoneesta kantautuukin sellaista viestiä, että päiväunet on pian nukuttu ja äitiä kaivataan.

Täällä ei varmaan ole kukaan jaksanut käydä enää aikoihin ihmettelemässä näitä samoja kirjoituksia. Olisi mukava päästä taas kärryille muiden kuulumisista! Kunhan on tällaisia välejä, että on vähän omaakin aikaa, niin koitan käydä lukemassa tuttuja blogeja siitä alkaen, mihin olen silloin joskus jäänyt. Kuulumiset ovat erittäin tervetulleita myös tänne kommenttilaatikkoon tai vaikka ihan sähköpostiinkin.