Joulukuu! Ja pitkästä, pitkästä aikaa minullakin on joulukalenteri. Mies yllätti!

Nukuimme viime yönä kumpikin huonosti. Joskus kolmen maissa selvisi, että olimme kumpikin valvoneet jo tunnin. Aikani vielä kieriskelin, kunnes päätin mennä yöpalalle keittiöön. Selasin samalla Pirkkaa ja meinasin tukehtua niksejä lukiessani. Piti nyt aamulla käydä lukemassa ne ääneen vielä sängyssä pötköttävälle miehelle.

Stay up -sukkien yläosan kun leikkaa irti, siitä saa upean otsakoristeen juhliin. Nyt naiset! Jos pikkujouluja ei ole vielä juhlittu, tässä päitä kääntävä vinkki!

Uni tuli yöpalan jälkeen ainakin vielä sen verran, että ehdin nähdä unta. Unessa muistin, että meillähän on tässä nykyisessä kodissamme myös kuntosali! Ryhdyin heti innoissani verryttelemään hartioitani keppijumpalla. Mieskin oli siinä ja totesin, että kannattaako meidän sittenkään muuttaa, kun ei olisi enää omaa kuntosalia.

Meillä mitään kuntosalia oikeasti ole! Mutta mielessä on ollut herkullisten mielitekojen lisäksi myös liikunnallisia mielitekoja. Olen saanut raivattua kalenteriani vähän väljemmäksi, joten liikunallekin olisi taas paremmin tilaa. Olen kuitenkin ollut toistaiseksi liian väsynyt ja se flunssakin aina vaan yrittää tulla. Kuumemittari on näyttänyt lievä lämpöä viime päivinä ja olo on ollut lukemia vastaava.

Voisin kuitenkin tässä jonain päivänä kaivaa jumppamattoa esille ja muuta pientä kotoa löytyvää kuntoiluvälinettä. Mies saisi käydä ostamassa harjanvarren, koska hartiat ihan oikeasti huutavat jumppaa. Jos kuulostelisi ihan rauhallisesti, mistä raskaana oleva kroppa tykkää. Sitä paitsi niksipirkan mukaan ne stay up -sukkien reisiosat käyvät myös hikinauhasta!

Toisenkin unen muistan. Tämä oli jo aiemmin tällä viikolla. Unessa oli joitain ihmisiä ja yksi heistä kumartui selkäni takaa ylitseni, kun istuin. Hän tunnusteli vatsaani ja ymmärsin, että hän oli jonkinlainen selvänäkijä. Hän totesi, että sieltä se vauva on kovaa vauhtia nousemassa tarkoittaen kohdun kasvamista. Hauska sattuma, että seuraavana päivänä minulle oikeasti tarjottiin mahdollisuutta päästä erään tunnetun selvänäkijän puheille, mistä kylläkin kieltäydyin.